winetto 0 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 dzien dobry mam jeden problem siostra mi włączyła tryb 3 monitorów i teraz mam mały skrawek gry i nie mogę tego wyłączyć ktoś wie jak to wyłączyć ? usuwałem pliki sprawdzałem spójność plików oraz reinstall lecz nic nie pomogło przelogowałem sie na moje 2 konto z blokadą (VAC) i jak uruchomiłem cs to wszystko było normalnie nwm co mam zrobic proszę o szybką pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 jak odpalisz gre nawet jak będzie takie okienko to odpal konsole bo i tak się pokaże nawet jak jej nie będziesz widział i wpisz triple_monitor_mode 0 to powinno pomóc i wróci ci do normalnego ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi