NieMaCie 0 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Nick: NieMaCieWycinek z konsoli(bez IP)*:Nie wiem o co chodziSerwer: JailBreakLink do bana:Nie wyświetla mi się (Dodam jak się wyświetli) Sprawa jest taka że nie wiem kompletnie czemu dostałem bana, dostałe go przez vote bana.\ Aha to za to jest bana ? A można dostać un ban za to czy nie A jak tak to chce bardzo przepraszam i czy mógł bym dostać jeszcze jedną szanse bo kompletnie nie wiedziałem że za to można dostać bana Aha to nie było tematu bo ja myślałem że perma to dzięki za odp i pozdrawiam Edytowane 17 Lutego 2020 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Bana dostałeś za to że zbuntowałeś się po ożywieniu. tak, za to jest ban dostałeś bana tylko na 30 minut Edytowane 17 Lutego 2020 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Temat zamykam, Guard udzielil ci odpowiedzi + po warnie za taki spam w dziale ub, uzywajcie opcji edytuj. Edytowane 17 Lutego 2020 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi