Domik139 0 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Nick: Domi (wcześniej domik1391) Serwer: Jailbreak Wycinek z konsoli: pamiętam powód: wchodzenie do ct bez mikra (permban) Link do bana: Dostałem bana tylko na ct więc nie ma go w mojej historii Dostałem permbana do ct po tym jak doszedłem i nie używałem mikra. Moje wytłumaczenie jest takie, że miałem w ustawieniach, żeby nie słyszeć innych osób, prócz znajomych na grach innych niż oficjalnych, dlatego nie słyszałem na serwerze prawie nikogo, co już naprawiłem, dlatego proszę o tego unbana, żebym mógł wchodzić do ct później. Bana dostałem maksymalnie do 1,5 tygodnia od dzisiejszego dnia tj. 18.02.2020 Szacuneczek dla administracji, Domi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Bany na ct zglaszasz w tym dziale. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi