Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Twój nick: Esc Icy Box pashaNick podejrzanego: Ac3|H!ghIP podejrzanego: 176.112.72.6:27005Data (dzień, gg:mm) zajścia:30 kwietnia około 11Twoje demo:http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1304301107-awp_india-1367312820-1367314380.zipRodzaj czita: wallhackCzasy podejrzanych akcji: - 03:11 no nie mogl wiedziec ze od razu tam idzie - 03:59 skanowanie po skrzyneczce po modelu i kolejne zabicie rowniez wiedzial - 04:35 rowniez wiedzial ze zaraz wyjdzie akurat z tej strony - 05:20 czeka na typa ktory tam stoi MYSLE ZE WIECEJ NIE TRZEBA, JESLI TO NIE WYSTARCZY TO CALE DEMKO.IP /Nazwa serwera:FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de.skopT 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgadzam się z tobą ogladalem tego typka pare rund mial za szybkie i za pewne info, za szybko rowniez strzelal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może nie powinienem się tutaj wypowiadać ale po obejrzeniu demka i wgl jego gry na serwerze to moim zdaniem po prostu dobrze ogarnia,widać,że ma ograne mapy,na jednych gra bardzo dobrze na drugich gorzej,dobre info to podstawa,dwie,trzy akcje to z dupy wziete,fart i tyle,jeżeli chcecie to rozpisze dokładnie to demko.Dobre słuchawki to też podstawa,ale na mapach awp najbardziej liczy się przewidywanie i ogranie na owych mapach.Moim zdaniem czysty.Tym bardziej,że czasami przeciwnicy latają 122412412 razy tą samą drogą mimo,że za każdym razem wyłapia banie w tym samym momencie,a tak wgl,żeby wiedzieć gdzie wyjdzie typ na awp_india to żadna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Oj kolego...nie mow mi ze koles slyszy jak ktos stoi za sciana. Ja wiem ze sa sluchawki itd...no ale bez przesady, gram z nim, jak ja wchodze na serwer oczywiscie wylacza wh bo wie ze jestem admem, ale jak mnie nie ma, ludzie pisza mi na steamze lata odpal na wh...no i oczywisice wzialem demko, obejrzalem. Jak dla mnie odpal tylko ze dobrze sie z tym kryje. @Edit; On gra na Ns'ie takze nie ma go co tam nawet zglaszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Napisałeś,że ludzie płaczą,a pomyśl ilu takich jest,że co chwile drą mordę,że ten odpal ten odpal,na awp_india mogę grać nawet bez dzwieku,a bede dobrze ogarniał,na takich mapach wystarczy mieć duze ogranie.Ja widzę,że on je ma,nie na każdej mapie ale tutaj ogarnia i tyle w temacie. Edit;Mógłbym to dać na AC/BL ale nie chcę się ośmieszać,jeżeli chcesz to sam to zrób ale wydaję mi się,że nie ma takiej potrzeby ponieważ jeżeli ktoś ogarnia mapy to spokojnie może grac jak on,a tym bardziej na awp_india Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Uciekł przed ss'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZbanowanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi