MikY! 104 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Typ Pracy: avatarWymiary: forumRender, Stock:Napis/y: m!kyTematyka: Serial "to nie jest ok"Kolorystka: dowolna ale lepiej żeby była troszkę ciemniejszaInne: @Gemciu wykaż się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Coś takiego zrobiłem. Nie wiedziałem czego dokładnie oczekujesz więc nie kombinowałem za bardzo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 spoko, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi