sLs 0 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Siemanko, czy ktos moze boryka sie z podobnym problem, a mianowicie. Posiadam taki sprzet: CPU : i5 7600 3,5 GHz GPU : GTX 1060 6GB Dysk SSD M2 (na nim windows 10, CSGO i jakies inne male programy) Monitor 144 Hz I teraz moj problem. Na takim sprzecie po aktualizacji wszystkich sterownikow, oprocz instalacji GeForce Experience poniewaz bardzo mi on nie odpowiada to nawet go nie instalwalem, ustawianie samego PC mam pod wydajnosc, karte graficzna tez pod max wydajnosc, a ustawnia wideo w CSGO takze pod jak najwieksza wydajnosc i ciagle mimo tych ustawien posiadam na normalnych Faceitowych meczach max 250 fps, a najgorsze jest to iz mam nawet spadki do 120-150 co jakis czas. Prosze o jakas rade/pomoc w rozwiazaniu problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Siemanko, to bardzo dziwne, gdyż na gorszym sprzęcie miałem po 300fpsów. Możesz podesłać screeny ustawień w csie oraz co pozmieniałeś w karcie graficznej (panel sterowania nvidia) oraz parametry startowe gry? Pamiętaj, że do cs'a wystarczy dobry procesor a karta graficzna to już mniejsza o nią. Jak wyślesz ustawienia postaram się pomóc. Edytowane 7 Maja 2020 przez Peter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi