Stefan 0 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Duniek serwer: 145.239.23.158:27015 (★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic★ !ws ★)link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=duniek&advType=name Bana dostałem za fakeACC. Owszem posiadałem konto na którego dostałem blokadę VAC, i po tym zacząłem grac na tym koncie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Edytowane 10 Marca 2020 przez Duniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dopóki nie masz Prime to ban zostaje. Gdy będziesz miał Prime na koncie, napisz do opiekuna bądź właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi