Nairobi 1 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 1. Twój Nick: Nairobi[CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracze 3. Nick oskarżonego: lodomi kupił to legalnie[CSC] i DomeenX 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1003604 / https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1002559 5. Data i godzina zdarzenia: 11:10-11:20 6. Mapa: de_inferno 7. Opis sytuacji: Wyżej wymienieni koledzy grając w przeciwnych druzynach teamowali się , tj. jeden z nich podawał info drugiemu gdzie ide , ile mam hp , czy stoje wcelowany czy nie itp. , był to gracz DomeenX , gdy mu powiedziałem żeby nie podawał infa bo to nie zgodne z regulaminem on nie reagował , a gdy powiedziałem że ide napisać na niego skargę on stwierdził że moge sobie robic co chce bo on i tak nie dostanie bana , bo , cytuje - "Bardzo dobrze znam się z właścicielem" . Po za podawaniem sobie info o mojej pozycji i unikania sie nawzajem dopóki ja nie zginąłem , podkładali sie sobie nawzajem żeby boostować lvl klas. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Na załączonym screenie widać jak koledzy podkładają się sobie nawzajem , jeden z nich patrzy się w ziemie i udaje że nie widzi drugiego , a na TT spawnie znalazł sie dlatego że gracz DomeenX podał mu info o mojej pozycji, a ten mnie zrushował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 3 godziny temu, Nairobi napisał: "Bardzo dobrze znam się z właścicielem" Ostatnio wszyscy bardzo dobrze mnie znają, a ja tych ludzi nawet nie kojarzę. Chyba dopadła mnie ostra skleroza, skoro o nich nie pamiętam To jest to inferno z godziny 2020-03-15 10:54? -> muszę sprawdzic demko @Nairobi dobrze, za parę godzin sprawdzę demko 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nairobi 1 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak to powinno być to demko , podałem po prostu godzine w której ja tam grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Takiego demka jeszcze w swojej "karierze" nie oglądałem. Gracz DomeenX otrzymał bana za utrudnianie gry poprzez podpowiadanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi