offca 1 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: offca 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Coelhino 3. Nick oskarżonego: Coelhino 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: Ich habe keine ahnung 5. Data i godzina zdarzenia: 18.20 . 23.03.2020 6. Mapa: mirage 7. Opis sytuacji: I play na mapa mirage . gracz cs go fuck przyszło na server . Powiedział : coelinho co zrobiliscie z truciciel .... colinho sie tylko śmiał i płakał że jego hasasyn jest za słaby[ tak on gra hassasyn] . Z 5 razy osłabiałtruciciela i płakał że za silny ... kiedy przyszedł cs go fuck powiedział mu to, ja się śmiałem pisałem +1, cs go fuck #admin , cs go fuck H@admin [ dlatego tak pisałem bo jest normalny i chce dobra dla serwera] . admin coelinho mnie zbanował na 7 dni ... dodatkowo chce dodac że dzisiaj kazał mi spierdalac przez mikrofon , ja rozumie polski. prosze sprawdzic logi z dzisiaj około godziny 15-17 [mapa wiocha go big] , bedzie pokazane jak sie cieszy i smieje ze wszystkich i wyzywa tylko i płacze. Prosze o odbanowanie mnie oraz wyciagniecie konsekwencji dla tego [ nie powiem na niego Pana bo tak sie nie zachowuje] admina ... Jak i prosze/ daje propozycje o zmianie/zdjecia go z tego stawnowiska ... 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): kein Beweis Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: Obraza administratora i opiekun Ban created: 23-03-2020 18:17 Ban end: 30-03-2020 19:17. Jest na prawde nie kompetenta osoba i bardzo niszczy serwer kolegujac sie i faworyzujac paru kolegow ktorym nic nie zrobi ... nick nie bede podawało ale kto wie to wie . Ich wünshe dir einen schönen Tag Edytowane 23 Marca 2020 przez offca 1 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 25 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Wybacz za opóźnienie, lecz natłok spraw spowodował, że nie miałem czasu Demko zostanie sprawdzone maksymalnie do jutra. Pobrałem sobie demka na zaś (dwa, z inferno i mirage) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi