Skocz do zawartości

Lekki nerf paladyna

Yaahuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje taką aby 2x większy dmg paladyna nie działał na awp, ponieważ jest to według mnie za mocne i zabijasz tym kazdego na hita z awp + jeszcze adrenalina i itemki więc zadajesz wtedy około 240/250dmg 

Edit: koyot ja wiem o tym ze mamy itemy awp master czy wzmiacniacz  do wiatrakow ale nie zapominajmy o tym ze itemy się niszczą a skill juz nie :) i niewiem czy bardziej denerwuje zabranie 3/4 dmg z pioruna czy zabicie na strzała z awp

Edytowane przez SharMx1337

Hmmm.... Mozna by zrobic (o ile by sie dalo) tak aby ta umiejetnosc nie dzialala tylko na awp. Nie jestem pewny ale podobnie chyba bylo z xm dla niego? Podobne zastosowanie jest chyba podwjonym magazynku u slugi zniszczenia ze na xm nie dziala. Moze daloby rade zrobic podobna ewentualnosc z awp dla paladyna. 

Zastanawiam sie czemu by robic tez nierfa dla niego dla awp. Skoro masz itemy typu kamien wiatrowki / awp master od nich tez giniesz na hita wiec nie rozumiem jaka roznica od czego giniesz. nie wspominajac skillach full int :)  Mozesz sprobowac innej kontry na paladyna. Na niego idealnie sprawuje sie barbarzynca bo zanim on cie trafi za obrazenia tym awp to ty mozesz przyjac trzy jego strzaly ;) Moim zdaniem paladyn i tak ostatnio zostal przyziemiony ;) Sa inne klasy bardziej meczace od niego.... wolalbym wiecej paladynow niz slug zniszczenia :D 

Jak już jestesmy w temacie  broni to też mozna by bylo usunąć shotguny i kilka pm'ow dla diablo bo wtedy nie da sie takiej klasy zabić

Klasa diablo, sluga zniszczenia to dwie klasy które na obecną chwile są za mocne i przyzna to cały serwer

Nie trzeba usuwać shotgunow dla każdej klasy tylko dla diablo

Edytowane przez SharMx1337

sluga zniszczenia dostal lekko nerfa z dniem dzisiejszym. a co do diablo to wystarczy zmniejszyc szanse. nie trzeba blokowac broni wystarczy ze auto kampa zablokowana i zeus :D

• Właściciel

Chcecie z rozgrywki usunąć Shotguny?

Co do dzielenia umiejętności na broni, to, to nie jest dobry pomysł. AWP w normalnej rozgrywce też zabija po strzale, to czemu tutaj miałoby tak nie być? 😕 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności