HuanCiong 0 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) 1. Nick: Huan Ciong 2. Imię:Filip 3. Wiek: 19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): myślę że tak 7. Link do swojego GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1050947 8. Parę słów o sobie: Filip lat, 19 uczeszczam do wyższej szkoły Policyjnej w Szczytnie, z hobby to gram na basie, mam swój zespół no i oczywiście koncertowanie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Po sytuacji gdzie na serwerze było sporo graczy a żadnego administratora i wbiło 2 cheaterow po prostu stwierdziłem ze idę na to. Obrałem już w życiu drogę stróża prawa tj. Policja i myśle że na serwerze jestem w stanie dopilnować aby każdy przestrzegał regulaminu, jako administroator nie chce być chamem i karać za każde najmniejsze przewinienie, lecz w głównej mierze pouczać i unikać banów, oczywiście jeżeli będzie trzeba to nie będzie dla mnie żaden problem. Według mnie ciesze się wśród graczy i niektórych administratorów (tych których mialem okazje poznać) respektem i że podołam funkcji admiinistratora na tym serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:54808852 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w Ciągu ostatnich 3 dni spędzilem na serwerze okolo 15 godzin, więc mysle ze spokojnie dziennie od 2-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): To zależy od grafiku w pracy, lecz jeżeli mam dzien wolny to nawet 12 południe - 3 w nocy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2k godzin od czerwca 2014 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak okolo 2 lat temu na serwerach 4fun Edytowane 29 Marca 2020 przez HuanCiong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi