kamilos200313 0 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Dziś chciałem zagrać w cs go dołączam meczu i po 5s kiedy mapa się wyczytała wtedy lag i czarny ekran i tylko dźwięk.Jak zmieniam w menu w csie ustawienia graficzne to też czasami wywala czarny ekran.Sprawdzałem spójność plików i odinstalowałem i odnowa zainstalowałem i nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos200313 0 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) I potym jak wywali czarny ekran to na pulpiciew pasku pokazuje się żółty trójkąt z wykrzykniekm Edytowane 30 Marca 2020 przez kamilos200313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Specyfikacja komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi