Rolada20 0 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Witam chciałbym zawiadomić o nadużyciu praw Guarda przez Osobe pod nickiem Suiryu np. Czekałem całą mapę na pszenieśenie do CT (wpisałem guard) a Suiryu mnie przeniósł, bo powiedział że byłem bez kolejki i dał bana na drużynę CT na dwie godziny i mnie kicknoł z serwera. Dziękuję za wysłóchanie i mam nadzieję że Administracja coś z tym zrobi pozdrawiam Astral Edytowane 29 Marca 2020 przez Rolada20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Tu masz wzór do składania skarg. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Brak wzoru, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi