Shiva 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nick : ShivaLink do SSów : Nie dostałem SS'ówWycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'podszywka'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '31.182.135.118'[AMXBans] ====================================== Serwer : PRO COD P.S gram na tym nicku od 2 lat i pierwszy raz się z czymś takim spotkałem... Prosze o ub ponieważ na tym serwie było dane mi pograć 5 min od chwili wejścia na serwer pierwszy raz !!! do chwili bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może ktoś z tym nickiem był pierwszy na tym serwerze.Musisz wziąć to pod uwagę. Zmień nick i miłej gry życze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi