damianzwolak 182 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam chciałem pokazać jak zrobić animowane tło dla naszego profilu steam jest to bardzo proste i wymaga od nas 5 minut skupienia Wymagania: 1: Min 10 lv steam 2: jakieś tło na profilu steam (można kupić na rynku) 3: więcej niż 10iq No to lecimy jeżeli zrobisz wszystko zgodnie z moją instrukcją to powinno być okej Instrukcja: 1: wybieramy sobie jakieś ładne tło klikamy na nie na swoim profilu a następnie wybieramy opcje "sprawdź w pełnym rozmiarze" następnie kopiujemy link do tła 2: Klikamy w ten link : https://steam.design/ 3: W miejsce w którym pisz "Paste a background URL here" wklejacie link do waszego tła i klikacie change BC Jeżeli w tle strony pojawiło się twoje tło to do tej pory robisz wszystko dobrze 4: Klikasz Download images 5 wypakowujesz sobie to na pulpit zawartość folderu 6 No i najlepszy moment teraz możesz się bawić na paincie czy czym tam chcesz i edytować sobie obrazy które pobrałeś Kiedy już narysowałeś parę penisów i pomieszkiwałeś możemy przejść do następnego punktu 7:https://steamcommunity.com/sharedfiles/edititem/767/3/ otwieracie ten link i wrzucacie tam wasze arcydzieło (musicie to robić na przeglądarce) 8: następnie klikacie na zdjęcie prawym przyciskiem klikacie zbadaj i powinno pojawić się okienko 9: W okienku klikacie w colsole a nastepnie wklejacie to $J('#image_width').val('1000');$J('#image_height').val('1'); 10: zapisujecie prace graficzną (musi być publiczna) 11: wchodźcie na swój profil steam klikacie edytuj 12: Klikacie wybierz gablotę i szukacie Gabloty z pracy graficznymi 13: wybieracie waszą prace graficzną zapisujecie zmiany na profilu 14: Gotowe możesz teraz się pochwalić tu swoim profilem ps jeżeli coś jest niezrozumiałe proszę pisać pv u mnie wygląda to aktualnie tak https://steamcommunity.com/id/5125125512 Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez damianzwolak 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulatoxx 10 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Super poradnik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Przyda się, widziałem kiedyś poradnik, ale go zgubiłem dzieki Wielkie 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting_ray 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość meliska Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex0e_ 16 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzięki, na pewno się przyda😍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi