P.r.o 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 1. Serwer: COD MOD 45K 2. Nick: P.r.o3. Imię:Bartek4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 66. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Nie Chce być przekonany że dostane admina dopiero puźniej jak coś 8. Czas spędzony na forum: ~ 3h9. Opisać siebie: Cześć Nazywam się bartek. Lubię ciężką prace i pasjonuje mnie granie w różne gry a przede wszystkim w CS'a10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pomóc innym adminom widze że radza sobie ale pomoc nigdy nie zaszkodzi :D11. Linki do reklam: Reklamy za tydzieni12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: wh lub soft To ss'y i perm -Gdy ktoś nadużywa micro: 5-30 minut-Nadużywa Kultury na serwerze:5 min-1h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Narazie na NIE: -h na forum -reklamy -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Na nie :-amx-reklamy-Nie widziałem Cię na serwerze -Mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nie . -Amx -reklamy -ortografia (bardzo mnie to boli) -nie widze cie w grze. -konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 nie -mała aktywność na forum -amx -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Na NIE,powody to: -znikoma aktywność na forum -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Masz 4 więc NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 NIE -reklamy -amx -warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@cIeK 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 1 Pytanie gdzie zgubiłeś rekalmy . 2 Za malo godzin na serwie. 3 Konto dla podania. jestem na NIE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxconnanxX 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Na nie. A kolega wyzej piszacy niech juz nie spami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Przykro mi . Nie! - Amx. - Wogóle Cię nie widzę na serwerze - Brak Reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jestem na nie wogle cie nie widac na serwerze -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FunnyGun. Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na NIE - Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 NIE - wymagania - mało h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie ma nicku w bazie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi