Skocz do zawartości

Nowa klasa (propozycja)

meroo

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam jak grałem jeszcze w Diablo III to był przeciwnik Izual i wręcz uzywał duzo zamrazania. Tak więc wpadłem na zaproponowanie nowej klasy o nazwie Izual. Nie koniecznie premium, sami zdecydujcie czy wam się pomysł podoba czy nie. No więc:

Klasa: Izual
Rozwój postaci: Zamrażające Pociski, Lodowy podmuch

Zamrażające Pociski: 14/100 szansy na zamrozenie przeciwnika po strzale. 
Mrozący pocisk:  Na nozu ładuje gwarantowany strzal mrozący który zamrozi przeciwnika, cos jak mag tylko ze w tym przypadku zada 20hp obrazen odejmując po mału po 5hp
Lodowy Podmuch: Fala która zamraza pobliskich wrogów coś jak okrzyk na niektórych klasach.
Granat: Model śniezki jest juz w grze i pomyślałem aby dodać więcej opcji z granatami ( podobnie jak nihlathank) Poprostu jak zucimy sniezką w przeciwnika albo obok niego, zakres jak normalny granat. To zamrozi przeciwnika na 3/4/5 sekund.

Ta jest propozycja klasy wzorowanej na autentycznej postaci z diablo. duzo mrozenia :) Co do kategori inteligencji to kazdy z wariantów mógłby zadawać obrazenia zalezne od inta. wydaje mi sie ze dobrą opcja by był ten podmuch, zada obrazenia i zamrozi. 
Jezeli klasa by się spodobała to mogę sięgnąć pamięcią do gry Diablo i coś jeszcze fajnego wymyśleć ;) 

• Like 1

Według mnie nie ma potrzeby dodawać klasy ktora mrozi bo mamy juz maga i duriela pod ładowaniem na kosie. Klasa ktora przedstawiłeś jest mocno za op i zostawił bym same 14% na zamrozenie ktore zadawało by sam dmg oraz fale która by zamrazała. Bo klasa którą przedstawiłeś to połączenie duriela z khazrą co jest za mocne.

Sam pomysł klasy bardzo fajny lecz troszkę przesadziłeś z umiejętnościami. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności