meroo 60 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Pamiętam jak grałem jeszcze w Diablo III to był przeciwnik Izual i wręcz uzywał duzo zamrazania. Tak więc wpadłem na zaproponowanie nowej klasy o nazwie Izual. Nie koniecznie premium, sami zdecydujcie czy wam się pomysł podoba czy nie. No więc: Klasa: IzualRozwój postaci: Zamrażające Pociski, Lodowy podmuch Zamrażające Pociski: 14/100 szansy na zamrozenie przeciwnika po strzale. Mrozący pocisk: Na nozu ładuje gwarantowany strzal mrozący który zamrozi przeciwnika, cos jak mag tylko ze w tym przypadku zada 20hp obrazen odejmując po mału po 5hpLodowy Podmuch: Fala która zamraza pobliskich wrogów coś jak okrzyk na niektórych klasach.Granat: Model śniezki jest juz w grze i pomyślałem aby dodać więcej opcji z granatami ( podobnie jak nihlathank) Poprostu jak zucimy sniezką w przeciwnika albo obok niego, zakres jak normalny granat. To zamrozi przeciwnika na 3/4/5 sekund. Ta jest propozycja klasy wzorowanej na autentycznej postaci z diablo. duzo mrozenia Co do kategori inteligencji to kazdy z wariantów mógłby zadawać obrazenia zalezne od inta. wydaje mi sie ze dobrą opcja by był ten podmuch, zada obrazenia i zamrozi. Jezeli klasa by się spodobała to mogę sięgnąć pamięcią do gry Diablo i coś jeszcze fajnego wymyśleć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Według mnie nie ma potrzeby dodawać klasy ktora mrozi bo mamy juz maga i duriela pod ładowaniem na kosie. Klasa ktora przedstawiłeś jest mocno za op i zostawił bym same 14% na zamrozenie ktore zadawało by sam dmg oraz fale która by zamrazała. Bo klasa którą przedstawiłeś to połączenie duriela z khazrą co jest za mocne. Sam pomysł klasy bardzo fajny lecz troszkę przesadziłeś z umiejętnościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jak wspominałem w poprzednim temacie Na ten moment nowe klasy odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi