MikY! 104 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: miky 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: Suiryu 4. Steam_ID oskarżonego: macie 5. Data i godzina zdarzenia: 5 kwietnia około 15 6. Mapa: jb_prison_architect 7. Opis sytuacji: w pierwszej rundzie wszedłem do ct dałem chowanego, po chowanym wyszedłem z ct po czym dostalem od admina Suiryu bana na ct na 1dzień za przechodzenie na zabawe, lecz w regulaminie nie ma żadnego zapisku o tym że nie mogę tak zrobić. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): dodam jak będzie 9. Wynik/numer rundy/czas: 1 i 2 runda Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez MikY! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Przyznaje się, zrobiłem tak. Wchodzisz do ct tylko po to, żeby dać zabawę nabić sobie dolarki i wyjść? To chyba logiczne, że dostaniesz bana na ct, jeżeli strone ct wykorzystujesz tylko i wyłącznie do tego celu. Strona ct nie została stworzona, żeby sobie wchodzić, nabijać dolarki i wychodzić. Będąc w ct, masz prowadzić ewentualnie pilnować więźniów, żeby się nie zbuntowali. To zadaniem ct jest dopilnowanie tego, żeby dzień tt był jak najlepszy, to od ct zależy, co ludzie na serwerze będą robić i nie należy traktować ich jakąś farmiarke do expa. Dodam, iż dostałem info, że to nie twój pierwszy raz, chociaż nie wiem, czy to prawda. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobrze ,że udało znaleźć ci się ten punkt. 9.3 Celowe przechodzenia do drużyny 'Więźniów' tylko na zabawę: Ban do 2 dni Pisząc to do taryfikatora kar na ct stwierdziłem, że raczej nikt nie będzie robić czegoś aż tak chamskiego jak przejście do CT, żeby dać zabawe na której można nabić pieniądze w łatwy sposób i wrócić na drugą rundę do TT żeby mieć kase do wydania w sklepiku(!sklep). Nie ma tego w regulaminie, nawet nie jest to potrzebne bo jest punkt taki:4.18 Tak zwane "granie pod kill" tzn. Zabijanie więźniów dla statystyk lub wydawanie poleceń typu "Kto chce zginąć niech..." jest ZAKAZANE. W przeciwnym przypadku taki gracz może zostać wyrzucony lub zbanowany. Jeżeli więzień chce zginąć powinien wpisać w konsole kill lub poprosić strażnika o zabicie go. "Tak zwane "granie pod kill" tzn. Zabijanie więźniów dla statystyk" Chodzi dokładnie o to. Z tego co mówił suiryu przeszedłeś w pierwszej rundzie do CT, dałeś chowanego jak wiadomo na nim można zgarnąć dużo $ przez zabijanie więźniów. Po zabawie wróciłeś do TT "z pełnym portfelem" na bunty. Nie ma jeszcze demka więc poczekam. Jeżeli to co opisałem tutaj okaże sie prawdą to skargę odrzucam. Bana kazałem dać ja, nie miałem czasu wejść na serwer i dyskutować na temat regulaminu więc wolałem załatwić to na forum. Zamykam czekam na demko BRAK DEMKA/Odrzucam Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Gemciu 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi