ScAniX 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 1. Nick: ScAniX ✪2. Imię: Mateusz3. Wiek: 244. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak.6. Składka (tak/nie): Tak.7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10518528. Parę słów o sobie **: Jestem Mateusz, poza grą, lubię przysiąść przy bestsellerze/klasyczku: książki, filmy whatever - zazwyczaj w wersji po Niemiecku, gdyż łączy się to z moim kierunkiem studiów (filologia Niemiecka: specjalizacja biznesowa). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: - Chce by na serwerze panowal porzadek i wysoki poziom kultury. Siedze juz w tym troche i znam sie na rzeczy. Jestem aktywnym graczem, moje podejscie do ludzi jest stanowcze, ale przy tym kolezenskie. Perfekcjonista, sumienny i cierpliwy gracz, czasami nadpobudliwy Optymista. Chce wspierac siec i serwer w dalszym rozwoju nawet finansowo jak będzie trzeba. - Chcialbym wspomóc dotychczasowych adminów, troche wiedzy mam. Co prawda admini spedzaja prawie caly dzien na serwerze, lecz sa momenty gdy admin potrzebny, a go nie ma. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:44926043911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 3-8 godzin. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Teraz mam wolne więc, od 9 do 23 - w Dni robocze to zależy na jaką zmiane mam. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2014r.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Podanie zamykam, multikonto. https://forum.cs-classic.pl/profile/27454-wilqu/ Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez SnuFFy 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi