veqqqqqq 122 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: 𝟷𝚝𝚊𝚙 𝚋𝚢'𝚟𝚎𝚚 [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard 3. Nick oskarżonego: ムzyXeelム 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:153870172 5. Data i godzina zdarzenia: 05.04.2020 cos koło 12 30 moze 12 35 i 2 sytuacja 12 48 cos takiego 6. Mapa:ba_jail_minecraftparty_v6 7. Opis sytuacji: Wyrzucił mnie z chowanego jak sie normalnie obok cel chwoałem (nie w celi) powód: "spect na chowanym" i w rundzie 1:3 bawił się w ct (zginął skacząc ze skoczni), nadużywanie admin voice'a po zginięciu 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://782202.node33.pukawka.pl/dem-ba_jail_minecraftparty_v6-1586082711-1586085709.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 1:1 chowany i 1:3 okolo 10 minut od rozpoczęcia rundy @PortiZ nie powinno cie to interesować kiedy pisze ta skarge , ja mam z 20 kwadracików a tamten miał max 5 mogl sie upewnic a nie na szybko dawac kicka (skopiowac wkleic na czat zajelo by mu to max 10 sekund , miał przedrostek przed nickiem Guard i nick kolorowy @ZyXeel przeczytaj powód skargi nie żadne fk czytaj ze zrozumieniem, napisałem o co mi chodziło z tym admin voicem wyżej, co do ostatniego fk tmbrl boj mnie zabil, a mial mi dac karniaka napisalem fk na szybko bo powiedzial zebym napisal, nie bede opisywac sytuacji na fk kiedy dobrze wie ze popelnil blad i ma mnie odrodzic Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Kyz.! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Piszesz skargę 2 dni pozniej, bo ci się nie podoba ze dostałeś kicka za napisanie na fk "ah dzieki dzieki". Mogłeś napisać skargę ze należy ci się ban. 20 minutes ago, Kyz.! said: Wyrzucił mnie z chowanego jak sie normalnie obok cel chwoałem To sobie zmień nick żeby nie było widać kwadratów w konsoli to już tak się nie zdarzy albo wpisz w propozycjach żeby przywrócono punkt z 3 znakami polskimi. 20 minutes ago, Kyz.! said: 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard --> 20 minutes ago, Kyz.! said: nadużywanie admin voice'a po zginięciu Niezły adminvoice jak ma guarda^^ @Sklejekxgod chodzi o to ze guard nie ma adminvojca i ja nie mam z tymi kwadracikami problemu jednak dla nowych czlakow administracji to nie jest takie latwe. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez PortiZ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak to był mój błąd wyrzucając cię, poprostu chciałem wyrzucić innego gracza, lecz oboje mieliście kwadraciki zamiast nicku. Za mój błąd dałem Ci duszka w next rundzie. Skargę miałeś pisać z tego co mówiłeś bo dostałeś kick'a za nadużywanie fk pisząc w powodzie "ah dzięki dzięki" czy coś w tym stylu, które często ci się zdarza. Racja spadłem i zabiłem się na tej skoczni, ale ciekawi mnie jedno. Od kiedy Guard ma Admin voice'a, i jak mogłem go nadużyć, bo trochę tego nie rozumiem. @Gemciujak możesz sprawdzić ostatnie !fk gracza Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez ZyXeel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, PortiZ napisał: Piszesz skargę 2 dni pozniej, bo ci się nie podoba ze dostałeś kicka za napisanie na fk "ah dzieki dzieki". Mogłeś napisać skargę ze należy ci się ban. To sobie zmień nick żeby nie było widać kwadratów w konsoli to już tak się nie zdarzy albo wpisz w propozycjach żeby przywrócono punkt z 3 znakami polskimi. --> Niezły adminvoice jak ma guarda^^ Pisze skarge żeby sprawiedliwości stało się zadość. To w waszej roli jest to żeby rozpoznać jego nick lub starać się o przywrócenie tego puntku, dodatkowo ma on w nicku ' co bardzo łatwo zobaczyć pomiędzy kwadracikami Wiadomo, że chodzi o admin saya więc po co tak pisać? Radziłbym najpierw obejrzeć demko, a później się udzielać @PortiZ ale czego ty nie rozumiesz, guard nie ma admin voice dlatego wiadomo, że w skardze chodziło o guard saya Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Sklejekxgod 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Zamykam, żeby nie było niepotrzebnego spamu. Osoby, które miały coś do dodania już to zrobiły, skargę rozpatrze wieczorem. Widać, że zyxel się po prostu pomylił przez nick z kwadracikami. Po twoim powrocie po kicku przeprosił i powiedział, że wynagrodzi Ci to duszkiem, na co ty odpowiedziałeś w taki sposób: Nie sądzisz, że to niesprawiedliwie tak się zwracać do osoby, która przeprasza za swój błąd i chce go wynagrodzić? Grożenie skargą za takie coś jest bez sensu, nie wiem czy chciałeś tym sprowokować zyxela czy miałeś w tym inny cel. Druga sytuacja. No zyxel widać, że znudzony pilnowaniem TT się zabił z własnej głupoty. Otrzymuje ostrzeżenie słowne bo to każdemu się zdarza, że się rozkojarzy i zrobi coś głupiego, sam za to nie banuje jeżeli stało się to jeden raz. Co do nadużywania adminsay, guard zyxel otrzymuje warna bo to już nie powinno mieć miejsca. Co do ciebie to sprawdziłem twoje logi z !fk na prośbę innych administratorów. L 04/07/2020 - 14:17:33: [jail_nEngineJB.smx] [TT] 𝟷𝚝𝚊𝚙 𝚋𝚢'𝚟𝚎𝚚 [CSC]: niezle dzieki dzikeki L 04/07/2020 - 14:02:25: [jail_nEngineJB.smx] [TT] 𝟷𝚝𝚊𝚙 𝚋𝚢'𝚟𝚎𝚚 [CSC]: NIC NIE SLYCHAC JAK SKACZZ KURWA L 04/07/2020 - 12:32:45: [jail_nEngineJB.smx] [TT] 𝟷𝚝𝚊𝚙 𝚋𝚢'𝚟𝚎𝚚 [CSC]: conor w grze kampic nie mozesz L 04/06/2020 - 20:57:20: [jail_nEngineJB.smx] [TT] 𝟷𝚝𝚊𝚙 𝚋𝚢'𝚟𝚎𝚚 [CSC]: pisze powtorz bo cie nie slychac myusisz powtorzyc jak weizeien prosi Jedyny w miare słuszny powód Freekilla to ten ostatni. Dodatkowo sprawdziłem logi czatu Gamemehttps://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/631707 Otrzymujesz bana na tydzień za Nadużywanie !fk, Kulturę na serwerze jak i !fk oraz częste obrazy na czacie. Następnym razem nie będzie to ban na tydzień czy miesiąc, lecz permamentny PRZYJĘTA Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Gemciu 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi