Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Twój nick:FamasNick podejrzanego:Dawidek IP podejrzanego: 83.27.114.133:27005Data (dzień, gg:mm) zajścia:30 kwietnia około 22.45Twoje demo: http://speedy.sh/9KwT7/dawidek.rarRodzaj czita:aimbot+wallhackCzasy podejrzanych akcji:Są to dwa demka.Na pierwszym od początku widać,że sie odpalił później na chwilę wyłączył i ostatnie dwie akcje w drugim demku pokazują,że znowu odpalony(Pierwsze pod nazwą "dawidek" drugie "csclassic")IP /Nazwa serwera:FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Masz steama? Bo jeśli nie, to jest to demko z protokołem 47 i nie będę mógł odpalić z viewdemo. Grałem o tej porze na FFA, więc powiedz jaka to mapa, to ściągnę HLTV i powiedz przybliżony czas akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Mam steam mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dla mnie czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CzystyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Odbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi