zyzo 91 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 nick na serverze:zyzo[CSC] wiek:14 powód bana:info na ts3 Witam dostałem perm bana na serverze jb za podpowiadanie na ts dostałem go słusznie ale czy była by możliwość dostać bana na pare dni chociaż,ponieważ bardzo lubię grać na tym serverze i czasami gram po pare godzin dziennie i nie wiedziałęm ze nie można i przepraszam za to co zrobiłem 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię od nieprzestrzegania go. Skoro dostałeś jak to napisałeś "słusznego" bana za info z ts3, to ban zostaje, bo podchodzi to pod to samo co WH. Jeżeli chcesz UB, to zapraszam na PW z opiekunem i Właścicielem sieci. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi