Uszatek 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: Uszatek 2. Kto zawinił? (admin/gracz:Admin 3. Nick oskarżonego:Nie wiem który 4. Steam_ID oskarżonego: Dlatego nie wpisze tutaj nic 5. Data i godzina zdarzenia:14.04 19:20 6. Mapa: Cobblestone 7. Opis sytuacji: O godzinie 19 20 Gracz o nicku Prosiaczek dostał bana za ,,Bugowanie klasy TXT" i nie mam pojęcia jak to się stało ale grasz o nicku Uszatek czyli ja też dostałem tego bana 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):KoYoT i Prawiczekkk mogą potwierdzić że ja nie wchodziłem na TXT Pierwszy raz piszę cokolwiek na forum więc jeżeli piszę to nie w tym miejscu co powinienem to przepraszam Z góry przepraszam że zdjęcia są tak okrojone ale gdyby nie były to ich wielkość przekraczała 4.88MB i nie mógłbym ich pokazać. Proszę o szybkie zajęcie się tą sprawą z góry dziękuje. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Uszatek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 widac na screenie ze gracz prosiaczek dostal bana a tutaj skarga na tego gracza z dowodem. Moim zdaniem ban sluszny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszatek 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Ale to ja dostałem Bana a nie Prosiaczek Prosiaczek powinien dostać bana a nie ja ponieważ ja nic nie zrobiłem Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Uszatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Podaj swój steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wybacz, to mój błąd, bo sugerowałem się Steam ID zgłoszonym przez @Pycek, a nie @SharMx1337 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi