Pycek 47 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Twój nick: Pycek Nick podejrzanego*: Copy Paste Dane podejrzanego [SID]*: STEAM_0:0:176124547 Data (dzien, gg:mm) zajścia: 14.04.2020 21:53 zaczęła się mapa Twój dowód*: Demko <przestarzałe> Rodzaj cheata*: Moim zdaniem wallhack i maybe radar hack Nazwa mapki: de_aztec Czasy podejrzanych akcji*: 2:31 nie było widać jak TT ucieka i gdy to się stało Copy zaczął biec do przodu w idealnym momencie nie sprawdzając czy nie schował się tam gdzie się strzelali. 2:35 zabija przez drzwi idealnie 4:53 idealnie wcelowany w koyota? Może akurat przypadek ale dopiszę 5:03 bez żadnego infa strzelił idealnie w TT który stał za murkiem przy schodach prowadzących do wody 5:14 ponowne idealnie scanowanie w głowę TT ze scouta 6:41 hmmm z dupy nagle się odwraca w idealnym momencie jak koyot robi plecki podejrzewam radar hacka 10:54 : idealne mierzenie przez ścianę za drugim strzałem 10:56 również przez ścianę idealnie celownik ( Rozumiem że mógł wiedzieć z powodu totemu który odrzucił TT i słyszał skok ale to jest celowanie wg mnie perfidne. Dziwne że jeśli stoimy przed bramą (TT) to podbiegnie na blisko a jak push szybki nawet nie wie o tym to i tak ustawia się w BS 12:53 znowu poszliśmy woda i mostek (TT) i dziwnym trafem nagle gra agresywnie 13:07 Wchodząc do bramy nie sprawdził tak naprawdę miejscówki wchodząc do przejścia na mostek nagle cofa się i zabija barbarzyńce który się zapewne ładował i się dodatkowo pod niego ustawia na kucaku Dodatkowo zwróćcie uwagę na radar TT ledwo wyszedł z respa więc nie mógł go słyszeć 13:56 TT cofnął znowu nagle agresywnie i nie sprawdzenie miejscówek? 14:01 coś za szybkie strzały 15:47 nie sprawdza wcale drugiej strony idzie sobie wcelowany po TT 15:50 i idealnie wie że jest on za skrzynką 16:22 TT rashuje bs B a Copy stoi już defa za bramą 16:33 też mi się wydaje że szybki strzał 16:37 idealny strzał w TT 17:46 Ahhh i ta agresja jak nikogo nie ma blisko 21:43 ponownie agresywnie bez infa 23:21 TT na shift a on juz zoom jak ledwo wyszedł PO tej akcji już miałem 1000000 % pewności że nie jesteś czysty a dokladnie 26:56 odkąd wszedł do bramy ja stałem i miałem afk na chwilę ale do rzeczy 27:00 olał całkowicie lewą stronę i czeka na mnie ponad 7 sekund wcelowany cały czas we mnie 27:07 zbyt szybki strzał tym bardziej miałem niewidkę 28:58 idealnie wcelowany wychodzi na TT Nasz podejrzany wychodzi z meczu tak naprawdę po tym jak powiedziałem że na 100 % sprawdzę demko a więc proszę IP /Nazwa serwera: 54.38.134.12:27015 //// ★PL/EN DIABLO v2 BETA★ Cs-Classic.pl ★ New Diablo MOD ★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie powiem, dziwne to demko. Gracza jak na razie zbanuje bo zbyt dużo dziwnych akcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi