shou 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nick: shou Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: FAKE ACC Ban created: 15-04-2020 15:04 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Serwer: ONLY MIRAGE Link do bana: Nie wiem bo nigdy nie dostałem bana na żadnych serwerze i nie wiem gdzie to znalezć Fake acc? Kupiłem prime i jakiś koleś dał mi bana za fake prime bo dałęm chłopowi głowe przez smoke i odrazu podejrzane, fart , mam nowe konto smerf na mainie niestety vac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dobra, dwie rzeczy: 1. @imAjs. Bany za Fake Account rozdajemy tylko i wyłącznie na nowe konta BEZ PRIME. 2. W ramach, że gracz nawet napisał, że main=VAC i teraz ma nowe konto to nie odrzucę i proszę o rozpisanie demka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Możliwe że pochopna decyzja ale po tych dwóch akcjach które były wykonane akurat na mnie w przeciągu 2 rund nie miałem wątpliwości i sprawdzając konto i widząc 0 steam i 20h w cs go zrobiłem to bez wahania bez głębszego przyglądania się. Pewnie dużo fartu ale podsyłam te dwie akcje. http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1586954559-1586956408.zip 17 minuta- skan na ticket w heada 20:10 minuta- skan na rampie w heada Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez imAjs. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ban zostaje, zmieniam na WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi