FoxowniK 8 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1. Nick:Krululu ❤️ 2. Imię:Mikołaj 3. Wiek:20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/788501 8. Parę słów o sobie **:Jestem studentem PW. Aktualnie przez zdalne nauczenie większość czasu spędzam przed komputerem, a w wolnym czasie wchodzę na serwer 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Myślę, że jestem kulturalny i pomocny. Staram się pomagać nowym graczom, myślę, że na serwerze jestem dosyć lubiany 10. Steam_ID:STEAM_0:0:104589931 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Aktualnie gram sporo, po kilka godzin dziennie. Jak widać po wpisach za nagrody za codzienne granie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Jest to dosyć różne, ale często jestem w niestandardowych godzinach np po wykładach kolo 9 lub późno od 20 do 2. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: +-5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):na CS:GO nigdy, w 1.6 miałem Pozdrawiam wszystkich, Krululu ❤️ 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Żeby nie pisać tego samego co u Askera dwa razy, bo mam podobną na ten moment opinię o was i sytuacji z wami, więc w skrócie to przede wszystkim popraw swoją aktywność na mikrofonie i daj się poznać innym graczom i spróbuj za jakiś czas z podaniem :). Jestem na NIE. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Szczerze nie mam pojęcia kim jesteś, widzę Cie od jakiś 2 edycji ze grasz coś więcej. Może dlatego nie kojarze bo niczym się nie wyróżniasz? Ani razu nie słyszałem tej pomocy lub rozmowy z kimkolwiek na serverze przez Ciebie. Godziny na serverze godzinami ale tak naprawde nic poza tym. Jak narazie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 No w twoim przypadku coś cię słychać na mikrofonie, ale na razie nie widzę cię w roli Admina, może za jakiś czas zmienię zdanie, więc nie poddawaj się. Podanie Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi