SzalonySpike 12 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 1. Nick: Spike Spiegel 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 (musiałbym sobie przypomnieć) 5. Sprawny i działający mikrofon**: jak najbardziej jest 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1014255 7. Parę słów o sobie **: No cóż, studiuję, póki trwa kwarantanna mam sporo czasu, czytanie książek (ulubiony autor abp.Fulton J.Sheen) przeplatam grą w cs- gdy wróci uczelnia myśle że też będę wchodził jednak nie tak często. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: często jestem na serwerze, nie powiem że jest dużo osób łamiących regulamin jednak myślę że admin zawsze się przyda na wszelki wypadek 9. Steam_ID:"Spike Spiegel" STEAM_1:0:74078431 54:11 54 0 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-12 oraz 18-21 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2k godzin, w 1.6 jakies 6k- swego czasu mialem swoją serwerowanie cs.1.6 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):w GO niestety nie Wiem że w wymaganiach jest 10 postów na forum ale myślę że to zawsze można nadrobić- a pustych bezsensownych nie ma co nabijać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi