SzalonySpike 12 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 1. Nick: Spike Spiegel 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 (musiałbym sobie przypomnieć) 5. Sprawny i działający mikrofon**: jak najbardziej jest 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1014255 7. Parę słów o sobie **: No cóż, studiuję, póki trwa kwarantanna mam sporo czasu, czytanie książek (ulubiony autor abp.Fulton J.Sheen) przeplatam grą w cs- gdy wróci uczelnia myśle że też będę wchodził jednak nie tak często. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: często jestem na serwerze, nie powiem że jest dużo osób łamiących regulamin jednak myślę że admin zawsze się przyda na wszelki wypadek 9. Steam_ID:"Spike Spiegel" STEAM_1:0:74078431 54:11 54 0 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-12 oraz 18-21 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2k godzin, w 1.6 jakies 6k- swego czasu mialem swoją serwerowanie cs.1.6 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):w GO niestety nie Wiem że w wymaganiach jest 10 postów na forum ale myślę że to zawsze można nadrobić- a pustych bezsensownych nie ma co nabijać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi