|*HWDP*|Walus 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1. Twój Nick: onyxclub 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: ZooM. 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:126416218 5. Data i godzina zdarzenia 12:30 6. Mapa: de_island, de_cbble 7. Opis sytuacji: więc siedze sobie na spec, ponieważ oglądałem graczy, oraz jadłem. Admin bez jakichkolwiek ostrzeżeń, kickuje mnie ciągle z serwera, a nie powiedział, żebym podał mu powód, ponieważ nie pytał o niego, a przeglądałem graczy na serwerze. Po czym mapa się zmieniła ja kończe jedzenie już mam dochodzić do jednej z drużyn, dostaje ponownego kicka. Wydaje mi się, że admin nie zna w całości regulaminu, ani nie ma kultury, żeby zapytać gracza o dane sprawy. Po kolejnym wejściu na serwer użyłem kilku wulgaryzmów za które admin powinien mi dać mute albo ostrzeżenie, a z góry dostałem bana. Proszę o wyjaśnienie sprawy z adminem, ponieważ to nie pierwsza sytuacja kiedy ten admin nie wie jak się zachować. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie: Felicjano 1 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM. 131 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Po 1 walus dostałeś kicka z powodem niezgłoszony spec póżniej znowu wbiles na spec i dalej nic nie napisałeś wiec znowu kicka dostałes a na nastepnej mapie cobblestone mnie obraziłeś więc dalem ci malutkiego bana na 1h i się ciesz ze nie dostałeś na wiecej a po 2 ja nie mam obowiązku się pytać czemu jesteś na spec dostałeś 1 kicka to powinienieś juz wiedzieć i mi napisać na u@ czy możesz i co robisz w tej chwili ;D Pozdrawiam cieplutko Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez ZooM. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Tu ma racje Zoom, dostałeś kicka z powodem, więc powinieneś po ponownym wejściu na serwer powiedzieć na u@, że idziesz spect, bo jesz i obserwujesz graczy. 2 godziny temu, |*HWDP*|Walus napisał: Wydaje mi się, że admin nie zna w całości regulaminu, ani nie ma kultury, żeby zapytać gracza o dane sprawy. Po kolejnym wejściu na serwer użyłem kilku wulgaryzmów za które admin powinien mi dać mute albo ostrzeżenie, a z góry dostałem bana. 4.5. Każdy gracz ma prawo iść na "zw" na spectatora na okres nie dłuższy niż 10 minut. po wcześniejszym poinformowaniu o tym admina 3.3. Zakaz obrażania adminów na sayu/tsau/u@/ bądź przez mikrofon [ban na 1 godzinę / Ban na 1 dzień] Więc to ty doczytaj następnym razem regulamin, bo miał prawo cię zbanować za wyzwiska, jak też miał prawo cię kickować za wbijanie na spect bez wcześniejszego poinformowania go na u@ Skargę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Dodam jeszcze, że regulamin w dziale "REGULAMINY" nie może być zmieniany przez opiekuna i to on jest zobowiązujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi