BBG*AREK 31 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nick: BBG*AREK Powód: Zmiana pracy + trochę problemów prywatnych. Czas nieobecności: 21.04-21.05 (może troszkę dłużej). Coś od siebie: Jak napisałem wyżej zmiana pracy do tego nazbierało mi się ostatnimi czasy sporo problemów prywatnych i muszę sobie wszystko poukładać na nowo... Nie mam czasu ani chęci nawet do grania w tym momencie, jednak będę próbował i tak wchodzić na serwer jak będę miał "troszkę" więcej czasu i przede wszystkim chęci. Mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć to wszystko szybciej i wrócę wcześniej (oby nie później). Pozdrawiam cieplutko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi