Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie Krismo

Kris

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Krismo
2. Imię:Krzysiek
3. Wiek:23
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 z racji że Admina miałem jakieś 2 lata temu kwestia przypomnienia komend 
5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK
6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1058466
7. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysiek mam 23 lata pracuje jako operator produkcji, zajmuję się oklejaniem profili okiennych folią dekoracyjną.
 Mam śliczna żonę i 3 miesięczną córeczkę.W wolnym czasie gram w gry głownie cs go lecz trochę w Wowa. Poza tym lubię też grac we frisbee .
8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Nie mam super długiego stażu na serwerze ale dość długo na nim przebywam oraz wiele już widziałem i słyszałem
 począwszy od wyzwisk po kręcenie się w miejscu. Niestety nie zawsze ten Admin był pod ręka. Z racji że mam zamiar dokońca utrzymać prowadzenie w rankingu 
serwera(aktualnie 2x TOP1) wiąże z tym zostanie na dłużej wiec chciałbym się przyczynić do pilnowania porządku oraz rozwoju serwerowni ponieważ widzę ze 
fajni ludzie i fajnie zrobiony serwer na bieżąco naprawiane bugi i dodawane nowe rzeczy oraz są tu słuchane propozycje GRACZY co już jest chyba rzadkością.  .
9. Steam_ID: STEAM_0:1:97540218
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:6-8h 
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależnie od pracy z racji że pracuje 3 zmianowo to w każdym tygodniu inaczej ale przeważnie w godzinach 8-12,15-23, weekendy 9-24
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5 lat łącznie na 3 kontach ponad 4tys godzin a na głównym którym gram 3,083. 
13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak  
Edytowane przez Kris
Poprawa czytelności
  • Like 2
  • Haha 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności