Kris 27 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Nick:Krismo 2. Imię:Krzysiek 3. Wiek:23 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 z racji że Admina miałem jakieś 2 lata temu kwestia przypomnienia komend 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1058466 7. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysiek mam 23 lata pracuje jako operator produkcji, zajmuję się oklejaniem profili okiennych folią dekoracyjną. Mam śliczna żonę i 3 miesięczną córeczkę.W wolnym czasie gram w gry głownie cs go lecz trochę w Wowa. Poza tym lubię też grac we frisbee . 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Nie mam super długiego stażu na serwerze ale dość długo na nim przebywam oraz wiele już widziałem i słyszałem począwszy od wyzwisk po kręcenie się w miejscu. Niestety nie zawsze ten Admin był pod ręka. Z racji że mam zamiar dokońca utrzymać prowadzenie w rankingu serwera(aktualnie 2x TOP1) wiąże z tym zostanie na dłużej wiec chciałbym się przyczynić do pilnowania porządku oraz rozwoju serwerowni ponieważ widzę ze fajni ludzie i fajnie zrobiony serwer na bieżąco naprawiane bugi i dodawane nowe rzeczy oraz są tu słuchane propozycje GRACZY co już jest chyba rzadkością. . 9. Steam_ID: STEAM_0:1:97540218 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:6-8h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależnie od pracy z racji że pracuje 3 zmianowo to w każdym tygodniu inaczej ale przeważnie w godzinach 8-12,15-23, weekendy 9-24 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5 lat łącznie na 3 kontach ponad 4tys godzin a na głównym którym gram 3,083. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Kris Poprawa czytelności 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi