Kris 27 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Nick:Krismo 2. Imię:Krzysiek 3. Wiek:23 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 z racji że Admina miałem jakieś 2 lata temu kwestia przypomnienia komend 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1058466 7. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysiek mam 23 lata pracuje jako operator produkcji, zajmuję się oklejaniem profili okiennych folią dekoracyjną. Mam śliczna żonę i 3 miesięczną córeczkę.W wolnym czasie gram w gry głownie cs go lecz trochę w Wowa. Poza tym lubię też grac we frisbee . 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Nie mam super długiego stażu na serwerze ale dość długo na nim przebywam oraz wiele już widziałem i słyszałem począwszy od wyzwisk po kręcenie się w miejscu. Niestety nie zawsze ten Admin był pod ręka. Z racji że mam zamiar dokońca utrzymać prowadzenie w rankingu serwera(aktualnie 2x TOP1) wiąże z tym zostanie na dłużej wiec chciałbym się przyczynić do pilnowania porządku oraz rozwoju serwerowni ponieważ widzę ze fajni ludzie i fajnie zrobiony serwer na bieżąco naprawiane bugi i dodawane nowe rzeczy oraz są tu słuchane propozycje GRACZY co już jest chyba rzadkością. . 9. Steam_ID: STEAM_0:1:97540218 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:6-8h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależnie od pracy z racji że pracuje 3 zmianowo to w każdym tygodniu inaczej ale przeważnie w godzinach 8-12,15-23, weekendy 9-24 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5 lat łącznie na 3 kontach ponad 4tys godzin a na głównym którym gram 3,083. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Kris Poprawa czytelności 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi