NoName Milek 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 serwer RESET★PL/EN DIABLO★ Cs-Classic.pl ★ New Diablo ban za nabijanie kredytow nie nabijałem kredytow mama mnie prosila zebym jej oceny przeczytał i zapomniałem się rozłoczyc link https://zapodaj.net/9f7ecbc160c53.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Proszę zastosować się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Milek 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Godzinę temu, -_- napisał: Proszę zastosować się do wzoru moze mi pan wyslac wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi