carawan 3 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Mam pytanie czy po jakimś czasie jak już posiadamy runę to ona staje się bardziej wrażliwa na tracenie wytrzymałości? Ulepszyłem runę do 2000 wytrzymałości i po 14 deadach mam już 800. Złoto w błoto? Czekam na odp :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 1 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Cześć Lvl runy nie wpływa na ilość traconej wytrzymałości. Jest to stała wartość: Jeżeli DMG jest większy niż 5, tracisz 6 pkt wytrzymałości runy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Teoretycznie tak jest ale podczas gry mi się również wydaje że wytrzymałość runy szybko spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Cytat if ( damage > 5.0 ) Za każdym razem gdy wróg zada Ci końcowo więcej niż 5 DMG, stracisz 6 pkt wytrzymałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carawan 3 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Tragiczny system na chwilę obecną i bardzo nieopłacalny. Zarobiłem równo 32złota przy stracie 900 wytrzymałości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi