carawan 3 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Mam pytanie czy po jakimś czasie jak już posiadamy runę to ona staje się bardziej wrażliwa na tracenie wytrzymałości? Ulepszyłem runę do 2000 wytrzymałości i po 14 deadach mam już 800. Złoto w błoto? Czekam na odp :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 1 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Cześć Lvl runy nie wpływa na ilość traconej wytrzymałości. Jest to stała wartość: Jeżeli DMG jest większy niż 5, tracisz 6 pkt wytrzymałości runy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Teoretycznie tak jest ale podczas gry mi się również wydaje że wytrzymałość runy szybko spada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 2 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Cytat if ( damage > 5.0 ) Za każdym razem gdy wróg zada Ci końcowo więcej niż 5 DMG, stracisz 6 pkt wytrzymałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carawan 3 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Tragiczny system na chwilę obecną i bardzo nieopłacalny. Zarobiłem równo 32złota przy stracie 900 wytrzymałości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi