Anima19 57 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Nick: Anima Imię: Rafał Wiek:27 Znajomość komend Sourcemod (1-10): 10 Sprawny i działający mikrofon**: jest Składka (tak/nie): nie Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/325380 Parę słów o sobie **: jestem zolnierzem pdf wp , zajmuje sie informatyka. Pykam w cs w wolnym czasie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: mialem nigdy nie skladac podania o admina ale od paru dni adminow online jest bardzo malo a dzisiaj grajac na servie okolo 5h w ciagu dnia spotkalem sie z 2 osobami ktore lataly z aimem... dzisiaj z godziny 22;20 na mapie d2 biega jakis potezny dzordz (seryjnym zabojca) i normalnie na legalu lata mu celownik podczas strzelania. Steam_ID: STEAM_0:1:36212258 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zalezy od dnia ... jednego 5-8h a drugiego 0 poniewaz jestem na jakies sluzbie lub wyjezdzie ktory uniemozliwia mi pykanie. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): gram o kazdej godzinie w ciagu dnia i nocy , jest to zalezne od mojej pracy Staż w Counter-Strike Global Offensive: staz w cs go od poczatku gdy powstal jak jeszcze gralem na cs 1.6 wiec nie wiem ile to juz lat ? Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadalem admina , opiekuna oraz cala siec swoich serwerow cod mod ,diablo , bf, ffa,team play i nie udana proba war3 Edytowane 8 Maja 2020 przez Anima19 13 1 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeet 1 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) +1 gość jest miły i promuje server, czesto na nim bywa :d Edytowane 9 Maja 2020 przez yeet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BroomDriver 21 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AskerPL 61 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na tak, mily zawsze pomaga graczom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genie 1 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Dzieki za pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anima19 57 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Genie jakbys cos potrzebowal pisz steam lub wiadomosc prywatna na forum pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2020 przez Anima19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj To podanie Odrzucam 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi