Qubek 118 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 1. Twój Nick Qubek 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz 3. Nick oskarżonego Miniooo 4. Steam_ID oskarżonego Nie mam ID ale mam link https://steamcommunity.com/profiles/76561198271346644 5. Data i godzina zdarzenia 9.05.2020 około 22 oraz tez kilka razy temu około tygodnia 6. Mapa Mirage 7. Opis sytuacji Chcą grac przeszkadzał mi w graniu strzelał do mnie (byliśmy w tej samej drużynie) chodził mi przed celownikiem,chodził za mną,rzucałem Granata to go blokował (choć jest przenikanie) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) ♛Brain_Dead_King♛ widział jak to robi 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Gracz otrzymał bana za to co wyprawiał na serwerze, a Ty otrzymałeś także bana za obrażanie graczy Ich zachowanie, nie zwalnia CIę z przestrzegania regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi