Qubek 118 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 1. Twój Nick Qubek 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz 3. Nick oskarżonego Miniooo 4. Steam_ID oskarżonego Nie mam ID ale mam link https://steamcommunity.com/profiles/76561198271346644 5. Data i godzina zdarzenia 9.05.2020 około 22 oraz tez kilka razy temu około tygodnia 6. Mapa Mirage 7. Opis sytuacji Chcą grac przeszkadzał mi w graniu strzelał do mnie (byliśmy w tej samej drużynie) chodził mi przed celownikiem,chodził za mną,rzucałem Granata to go blokował (choć jest przenikanie) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) ♛Brain_Dead_King♛ widział jak to robi 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Gracz otrzymał bana za to co wyprawiał na serwerze, a Ty otrzymałeś także bana za obrażanie graczy Ich zachowanie, nie zwalnia CIę z przestrzegania regulaminu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi