Fusiek 0 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nick:FUS1EKWycinek z konsoli(bez IP)*:Nie rozumiem Serwer:FFA- 145.239.18.203:27015Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:233129456&advType=steamid&Submit To nie jest ban tylko mute piszę tutaj , bo jak pisałem na serwerze gdzie mam napisać prośbę o un mute to powiedzieli , że tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Muta dostałeś za brak mutacji oraz "kozaczenie" i prowokowanie. Teksty typu "no dawaj muta" "gdzie ten mucik?" itp. itd. Specjalnie zgrywałeś nie wiem kogo. Podanie o Unmute pisze się w dziale serwera w kategorii "Podania". Tam znajdziesz wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi