kosa13 0 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) serwer: ★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ Konsola Reason wallhack Ban created 05-14-20 14:20 Lenght:Permanent Disconnect: Zostałes zbanowany na tym serverze odwiedz forum aby poznac szczegoly link do bana : http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=kosa13 Zbanowany zostałem przez admina ,,wiechu'' ban jest niesluszny poniewaz nie cheatowalem,nigdy tego nie robilem i nie zamierzam,sytuacja wygladala tak ze kilka razy udalo mi sie zeskanowac typa przez ta sciane co jest w konektorze, na midzie boxy i przez fire boxy.I wiechu mnie zbanowal Edytowane 15 Maja 2020 przez kosa13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 @_wiechu_ podaj i rozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_wiechu_ 9 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 demko miałem rozpisane już wcześniej ale temat był zamknięty i nie mogłem nic napisac 😜 W powodzie bana wpisałem wallhack. mecz miał miejsce wczoraj- 14 maja o godzinie 14;20 21;54- KOSA zabija wallbangiem z okna gracza i wanna trade smth z paczek na midzie, akcja wyglądała doś obvious, i właśnie ta akcja skłoniła mnie do zbanowania gracza W kolejnej akcji kosa zabija Unlucky przez smokea 23:00- na demku kosa zabija przez smoka, enemy mówi że mogł być to one way, ale nie było mnie wtedy na perspektywie KOSY13 i nie byłem w stanie tego zweryfikować 23;53 kosa zabija kolejnym wallbangiem gracza Unlucky w pewnym momencie celownik "magiczne przeskakuje" na ciało przeciwnika Gdy na serwerze oglądałem gracza, podczas gdy siedział w oknie był wcelowany dość dziwnie w zakręt, a następni e przeskakiwał celownikiem na wodę i zabijając gracza. Kosa według mnie miał dość dziwny movement co również skłoniło mnie do bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Generalnie całe demo wygląda tak, że gracz chodzi na mida skanuje jedno miejsce - 2 na 5 razy wszedł mu ten scan co jak dla mnie jest totalnym przypadkiem więc akcja w 21;54 kompletnie czysta. 23;00 - gracz rzuca 1 way'a, i wykorzystuje go - nie ma tu nic dziwnego. Akcja w 23;53 może budzić kontrowersję, jednak obejrzałem ją kilka razy i jestem w 99% pewny, iż ukazał się tutaj fart jak i gamesense - gracz przeskanował fireboxy wiedząc, iż TT nie mógł się przemieścić w inne miejsce, poszczęściło mu się. Obejrzałem resztę rund i nie mam większych podejrzeń. Gracza odbanowuje - widać, iż mógł on mieć po prostu lepszy dzień i mogło to wyglądać kontrowersyjnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi