Gość ALCMDZ Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Nick: rilu Opis problemu: Hej monitor mam 1440x900 19cali, noi cos mi sie zjebalo bo "rozdzielczosc mam bazowa wpisana 1280x768 xD w nvidi i jak odpalam cs 1.6 to ustawiajac 1280x768 wczesniej dzialalo i rozciagalo ekran w szerz a teraz mam tak ze robi mi (4:3) grube paski po prawej i po lewej ScreenShoot: ------------ System operacyjny: windows 10 Kontakt: pw /steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 w opcje uruchamiania cs 1.6 wpisz -stretchaspect i zobacz czy działa a jak nie to nie graj w 1.6 :), albo też wpisać -nofbo -nomsaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALCMDZ Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) EDIT : MAHESIK KURDE DZIĘKUJE DZIAŁA JUŻ TA KOMENDA : -stretchaspect , WCZEŚNIEJ NIE TRYBIŁO DZIĘKUJE ŚLICZNIE Edytowane 20 Maja 2020 przez rilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi