Burmee 45 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) 1. Nick: Grand 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 25 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/717857 8. Parę słów o sobie **: Kamil, 25 lat, z zawodu pielęgniarz , pracuje w Wojskowym Instytucie Medycznym w Warszawie. Lubię jazdę na rowerze i grę w tenisa. Uzalezniony od gry w bingo i planszówki. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jak sami wiemy , serwer Diablo ma w tym momencie 2 adminow. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera, bo to unikat. Chciałbym pomóc w zwiększeniu aktywności graczy na serwerze oraz pilnowac porządku na serwerze, by gralo sie milo a czas spędzony byl przyjemny, by nowy gracz wrócił na serwer ponownie. Dodatkowo jestem aktywnym użytkownikiem , w dniach wolnych od pracy jestem do dyspozycji. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:150858936 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 6-8 godzin w dniach wolnych od pracy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Z racji że moja praca przebiega w systemie 12/24 jestem dostępny w różnych dniach tygodnia o różnych porach dnia. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od premiery gry 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 28 Maja 2020 przez Grand. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 proste że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 @p3rm @Yaahuuu Jeżeli nie macie jakichkolwiek argumentów na za lub przeciw to nie piszcie takich komentarzy, zwłaszcza ty @Yaahuuu z taką liczbą odpowiedzi powinieneś wiedzieć, że w taki sposób wypowiedzi pod podaniami nie piszemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Godzinę temu, SnuFFy napisał: @p3rm @Yaahuuu Jeżeli nie macie jakichkolwiek argumentów na za lub przeciw to nie piszcie takich komentarzy, zwłaszcza ty @Yaahuuu z taką liczbą odpowiedzi powinieneś wiedzieć, że w taki sposób wypowiedzi pod podaniami nie piszemy. perm ma racje, i wiem ze mam duzo odpowiedzi no ale co uzasadniac? ze gosciu jest ok i ze sie nadaje bo jest aktywny i kazdy go lubi, to ze piszemy TAK to oznacza ze te wszystkie funkcje spełnia, jezeli by tak nie było to bym dopisał ze na TAK, lecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem na Tak. - Ogarnięty facet, trochę czasu na serwerze z nim przegrałem - Bardzo sympatyczny - Sądzę, że bezstronny - On serio dużo na servie siedzi :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Panowie, regulamin jest po to by go przestrzegać. Podczas rejestracji akceptowaliście go, więc warto się z nim zapoznać i go przestrzegać. Nie został stworzony tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi