Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie Grand

Burmee

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Grand
2. Imię: Kamil
3. Wiek: 25
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8
5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak
6. Składka (tak/nie): Tak
7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/717857
8. Parę słów o sobie **: Kamil, 25 lat,  z zawodu pielęgniarz , pracuje w Wojskowym Instytucie Medycznym w Warszawie. Lubię jazdę na rowerze i grę w tenisa.  Uzalezniony od gry w bingo i planszówki. 
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jak sami wiemy ,  serwer Diablo ma w tym momencie 2 adminow. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera,  bo to unikat. Chciałbym pomóc w zwiększeniu aktywności graczy na serwerze oraz pilnowac porządku na serwerze,  by gralo sie milo a czas spędzony byl przyjemny, by nowy gracz wrócił na serwer ponownie. 
Dodatkowo jestem aktywnym użytkownikiem , w dniach wolnych od pracy jestem do dyspozycji. 
10. Steam_ID: STEAM_0:1:150858936
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 6-8 godzin w dniach wolnych od pracy 
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Z racji że moja praca przebiega w systemie 12/24 jestem dostępny w różnych dniach tygodnia o różnych porach dnia.
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od premiery gry
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak
Edytowane przez Grand.
  • Like 3

@p3rm @Yaahuuu Jeżeli nie macie jakichkolwiek argumentów na za lub przeciw to nie piszcie takich komentarzy, zwłaszcza ty @Yaahuuu z taką liczbą odpowiedzi powinieneś wiedzieć, że w taki sposób wypowiedzi pod podaniami nie piszemy.

• Like 1

Godzinę temu, SnuFFy napisał:

@p3rm @Yaahuuu Jeżeli nie macie jakichkolwiek argumentów na za lub przeciw to nie piszcie takich komentarzy, zwłaszcza ty @Yaahuuu z taką liczbą odpowiedzi powinieneś wiedzieć, że w taki sposób wypowiedzi pod podaniami nie piszemy.

perm ma racje, i wiem ze mam duzo odpowiedzi no ale co uzasadniac? ze gosciu jest ok i ze sie nadaje bo jest aktywny i kazdy go lubi, to ze piszemy TAK to oznacza ze te wszystkie funkcje spełnia, jezeli by tak nie było to bym dopisał ze na TAK, lecz...

• Właściciel

Panowie, regulamin jest po to by go przestrzegać. Podczas rejestracji akceptowaliście go, więc warto się z nim zapoznać i go przestrzegać. Nie został stworzony tak o

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności