romanXd 0 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Połowa adminów to cioty.IWem ze dostane warny czy cos ale mam to w dupie. Jestem z siebie dumny ze chociaz prawde napisałem.Wuwunio zrób lepiej jakąs selekcje bo coraz wiecej ciot dostaje admina.Pozdro dla Gino pytora longa i paru ogarnietych admów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/7182-ub-fox-roamnxd/ Kolego grałeś na sofcie więc nie spinaj.Każdy kto trochę gra w cs'a wie,że jest to zakazny rodzaj grafiki. Jeżeli chcesz to napisz do mnie na priv,a powiem Ci co i jak masz zrobić aby na kolejnym serwerze nie dostać bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 A ty kurwa kto ?Mogę napisać kim jesteś ale nie będę się zniżał do twojego poziomu i obrażał graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi