SzybkiPiesek 0 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ostatnio pobierałem Metka noi nie mogłem pobrac po polsku na inych jezykach mi działa, probowalem odinstalowac i zainstalowac gameforge ale to nic nie pomaga Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSayian 117 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Zalezy jaki metin zazwyczaj na Polskich privach masz sam jezyk Polski bez mozliwosci zmiany Jaki to priv? @SzybkiPiesek Edytowane 10 Czerwca 2020 przez SebaSayian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiPiesek 0 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 15:03, SebaSayian napisał: Zalezy jaki metin zazwyczaj na Polskich privach masz sam jezyk Polski bez mozliwosci zmiany Jaki to priv? nie @SzybkiPiesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Pierwszy raz słyszę taki błąd by nie móc pobrać gry po polsku. Z tego co wiem a przynajmniej kiedyś tak było to metina bądź też inną grę na GF możesz pobierać w dowolnym języku. Nie widzę problemu by go potem zmienić na Polski ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BroomDriver 21 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 chyba ze jest w Kazachstanie lub w Dubaju tam maja zablokowane takie rzeczy jak pobieranie gier czy innych rzeczy w innym języku jak oryginalny i angielki w całym kraju nie można rzuć gumy wiec nie pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi