replaceee 0 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick : replaceee 2. Kto zawinił? (admin/gracz) : admin : 3. Nick oskarżonego wiechu 4. Steam_ID oskarżonego nie wiem 5. Data i godzina zdarzenia : 14-06-2020 16:44 6. Mapa mirage 7. Opis sytuacji dostałem bana za fake acc jest to moje nowe konto ponieważ dawne oddałem koledze i dostał na nim vac bana 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Edytowane 14 Czerwca 2020 przez replaceee 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Admin ma prawo Cię zbanować jak masz nowe konto i grasz podejrzanie, to kwalifikuje się pod Fake Acc. Skoro masz Vaca na tamtym koncie to Cię w żaden sposób w niczym nie usprawiedliwia, nie ważne czy Ty dostałeś czy ktokolwiek inny. A skarga nie w tym dziale co powinna. Zamykam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi