SnuFFy 1 119 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Cześć, chciałbym was z przyjemnością poinformować, że dzisiaj wystartowały prace nad pierwszym serwerem GM na classicu! Serwer tworzę ja z @!kosTek. Z góry zakładam, że może pojawić się parę pytań, więc podam już kilka informacji w tym temacie. Pierwszy serwer zostanie postawiony na trybie TTT 30 slotów. Myślę, że większość z was wie co to za tryb i nie trzeba tutaj nic tłumaczyć. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, serwer powinien pojawić się w tygodniu 22-29 czerwca, dokładna data zostanie jeszcze podana. Czy będzie dział na forum? Tego jeszcze nie wiem ale raczej można się tego spodziewać. Link do pobrania paczki addonów (Dodatków, które trzeba pobrać by mieć np. modele postaci) pojawi się później, najprawdopodobniej w temacie, w którym ujmę dokładną datę startu serwera. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania, chcecie w czymś pomóc lub coś zaproponować to proszę o wypowiedź w tym temacie, przypominam o edycji postów. 10 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi