Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Wstęp: Jeżeli jesteś początkującym graczem Counter Strike 1.6 - To temat dla ciebie, w tym poradniku przedstawię jak nagrać Demko. Pewnie nie raz chciałeś: Nagrać swoje akcje i się nimi pochwalić, Nagrać cheatera, który uniemożliwia grę całemu serwerowi i chciałeś by został za to ukarany. Nic prostszego, dzisiaj wprowadzę cię w świat tej banalnej komendy. 2. Jak nagrać demko ?: 1. Uruchom grę, 2. Otwórz konsolę (Za pomocą przyciska "~" znajdującym się po lewej stronie nad "Tab"), 3. Wpisujesz tam: record nazwademka czyli np. record players 4. Zatwierdz komendę klawiszem "Enter" 5. Jeżeli już nagrałeś to co chciałeś nagrać, możesz zatrzymać nagrywanie wpisując w konsoli: stop 3. Gdzie znajduję się demko?: Nagrane demko znajduję się folderze /cstrike, u mnie wygląda to tak: Steam: D:\Program Files\valve\cstrike_polish\nazwademka Non-Steam D:\Program Files\valve\cstrike\nazwademka 4. Jak odtworzyć nagrane demko?: 1. Wchodzimy w grę, 2. Otwieramy konsolę [~] 3. Wpisujemy w niej: viewdemo nazwademka czyli np. vievdemo players 4. Zatwierdzamy klawiszem "Enter" i czekamy, aż demko się uruchomi. Jak widzicie jest to bardzo proste, więc mam nadzieję, że już po pierwszym razie nie będziecie musieli korzystać z tego poradnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na pewno ktoś skorzysta,przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podaj źródło albo temat idzie do kosza. Wiem, że sam nie robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShizeR 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Napewno nie robił sam, znalazłem zródło: Kliknijcie w to i zobaczccie, tutaj jest taki sam poradnik Edit: Effect, poradnik jest potrzebny, tylko o to chodzi, że on go skopiował, a nie napisał sam -,- Niektórzy nie potrafią nakręcić demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:eFFecT:. 0 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chłopak powinien dostać warna za plagiat poradnika.Nakręcenie demka to jedna z najprostszych rzeczy, kręcenie to podstawa.Poradnik właściwie nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chłopcze ja już napisałem taki podobny temat !!zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Guest ten poradnik skopiowałeś z cs-slupsk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: brak aktywnościJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi