Czekoladson 5 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nick: CzekoladsonWycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: CHEAT Ban created: 04-07-2020 12:17 Ban end: permanent. Serwer: FFA Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:169113400&advType=steamid&Submit Dodam jeszcze że gram na tym serwerze z 1-2 lata a może to potwierdzić Baton i Xardes 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nie było mnie wtedy więc @SebaSayian opisz sprawę gdyż zgłosiłeś go na shoutbox'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSayian 117 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłosiłem cie dlatego,ze wydawałes się odpalony dziwnie pikowałes,czasem wiedziałęs wiecej niz powinienies.Nie wiem moze zbyt szybko cie oceniłem po kilku akcjach skoro grasz tutaj długo i grasz czysto to nie widze problemu do odbanowania @Agent_BatonJak dla mnie osoba do odbanowania ale bede miał go na oku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W takim razie gracz zostaje odbanowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi