`EasyPL 0 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : EasyPL[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22742703 '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.5 Ja Czitowanie ? Hahahha Proszę Demko Mi Pokazać .. Nie ma Demka Pewnie Niema Bana !! Jak Dajecie Za Czitowanie Bana Proszę Pokazać Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajt # 23 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Już to wyjaśniam . Zupełnie przez przypadek zbanowałem ciebie . Spamowało mi pare osob.Poprostu zły przycisk nacisnołem . I tak jakoś wyszło .Przepraszam za pomyłke ale każdy może sie pomylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 jestem za bylem w tym samym czasie w csie i co druga osoba pisala ze maja aimy i poprostu pewnie zly przycisk nacisnął i tak wyszlo kazdy moze sie pomylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`EasyPL 0 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Spoko nie ma Sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi