Landrynaa 3 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nick:Landryna Server: cod201 Link do banahttps://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:111079207&advType=steamid&Submit Reason Aktywny ban Ban created: 4.07.2020 12.46 Ban end permament Dostałem bana nawet nie wiem za co podobno jestem kimś kto już ma bana na tym serwerze. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Sprawa wyjaśniona, dostał UB Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi