Senrox 869 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Imie : Misiek Wiek : 16 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : około 32h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Bardzo dobre Znajomość z większością użytkowników: Bardzo dobra Dlaczego ja ?: No nie wiem. Zawsze chciałem spróbować jako Redaktor. Myślę że dam sobie radę. Jeszcze nie przeprowadzałem wywiadów na tym forum ale z chęcią to będę robił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Już cię misiek tutaj widzę NIE TAK- wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jestem na tak myślę że ogarniesz na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jestem na Tak -wymagania spełnione -myślę,że dasz sobie z tym radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Proszę o zamknięcie podania ponieważ nie dam sobie rady jako redaktor. To nie dla mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przemyśl to jeszcze misiek. Bo mało redaktorów jest, a co tu trudnego jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi