offset 1 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 1. Nick: offset 2. Wiek: 16 3. Znajomość komend SMX (1-10): 8 4. Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak 5. Link do swojego GameMe: KLIKNIJ 6. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać, żeby pomóc adminom i pilnować serwera przed osobami łamiącymi regulamin. Mało jest adminów a co dwie ręce to nie jedna. Lubię pilnować porządku i na pewno bym starał się na 101%. Na dodatek dużo osób mnie lubi na serwerze taką mam nadzieję :). Na pewno bym robił to co do mnie należy nie zwracając uwagi na to czy tą osobę znam czy nie. 7. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie po trzy, cztery godzinki. 8. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12, 16 9. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1300h 10. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nie całe 3H na serwerze odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx 46 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi